ROBINSON 2009

Kollade nyss på Robinson och Ellinor från Gävle vann. Kul att någon från Gävle vinner tycker jag men var hon är värdig vinnare? Jag tycker lätt det. Hon spelade spelets regler som alla andra och sedan om hon är en överlevare? Klart, annars hade hon inte gått till final. Spelar väl ingen roll om man kan äta allt osv.. Tycker det var rätt som vann iaf.


Idag har jag varit ute i Valbo och köpt morsdags present. Sen så köpte jag lite hårvårdprodukter också det som jag verkligen behöver :P Haha eller inte men det kan ju faktiskt vara bra att ha ;P Men det tycker inte Marcus för jag redan har så mycket ;P Okej, liten del av det han säger har han rätt i ;) .. Nu sitter jag på jobbet och har tråkigt. Hade hellre viljat varit hemma med älsklingen och haft en riktig myskväll men det får bli imorgon istället :D

Imorn är det morsdag. Då ska jag och Marcus först ut till Mormor som bjuder på Wahlströms. Det blir jag, Marcus, Mamma, Chrillan, Marie min moster, Janne, Mormor och Morfar tror inte jag har glömt någon och efter det ska vi hem till Marcus mamma och äta efterrätt där.




Marcus. Du är mitt liv, mitt allt. Älskar dig över allt annat <3
Min kärlek för dig bara växer.

Fredag / Lördag

Hej ! :)

Igår började det med att jag skjutsade Marcus till golfen. Han + hela bygg skulle spela och så skulle dom dricka lite medans dom spelade. Sen hade jag svårt att somna om. Somnade om vid 09:20 sen vaknade jag fyra gånger tills klockan 12:00 så dagen har varit rätt så seg. Vid tolv kom Chrillan till mig och fixade Com Hem och med sladdar senare kom mamma och Marcus med :) . Vid fyra tiden åkte jag och Marcus till Mickis och sa hej :D Hon har ju varit utomlans en vecka i Grekland och var verkligen jätte brun lyllos. Själv är man hur blek som helst:P Limpan var där med. Så efter det åkte vi vidare till Skutskär. Marcus bror hade kommit på besök. Kommer inte ihåg vart han bor med nånstans vid Luleå iaf:P haha.. Sen åkte vi hem till mig igen och han gjorde sig klar för utgång. Skjutsade han till Brynäs på förfest sen säga hej till Mickis och sedan jobbet, efter jobbet hämta älsklingen som var/är dyngrak och nu sitter jag här och kan inte sova..

Morgondagen ska vi först till Valbo en snabbis och sen ut på sjön. Älskar verkligen och vara ute på sjön så underbart :D Tur att älsklingen har tillgång till båtar. Så vi blir väl ute på sjön hela dagen och bli lite brun men kommer väl bara bli röd först;P Näe nu ska jag försöka sova ska upp om 5 ½ timme *pust*. Hörs imorn och God Natt :D Pusssssssssssss

Onsdag

Och det är slut på min femdagars :( Dom går så fort när man är ledig :/ Så nu jobbar jag fyra dagar. Idag har jag varit och handlat med mamma. Var inne på City Gross först men det var inge bra där tycker jag så där har jag varit för första och sista gången:P Allt var rörigt och slut och det hatar jag när saker är slut. Så jag kommer alltid att handla på min favoritaffär Ica Maxi.. Så nu sitter jag hemma och väntar på att åka til mamma. Ska äta där idag :D


Visst är det underbart när man ser sina kompisar är kära? :)
Ida har skaffat sig en karl ;P Glad för din skull gumms :D

Soliga dag :D

Visst är det underbart med sol och värme?=) Idag har jag och älskligen vart ute på sjön blåste lite men gick bra ändå, skönt och bara vara ute :D Sedan åt vi hemma hos honom på en gång gott var det. Idag fick jag följa med och vittja en laxfälla känner mig stolt ;) Var roligt och se ;D . Sedan åkte vi hem till mig och duschade och sen till Jula för att titta lite. Jag hittade en playstation spel NHL 08 spelar ingen roll för mig om det är 09 och så köpte älsklingen ett med men det verkar inge roligt:P så det blir väran kväll *tvspel* :D

Imorn blir det storhandling med mor min.
puss

SOL :D

Vad varmt det var ute :) Idag ska jag och Marcus åka ut med båten och fiska och sola lite:D Underbart.. Behöver verkligen få lite färg på mig.

Igår blev det lugnt. Åt vid fem, pepparlax och potatis så gott :) Sen åkte vi till köpis blev inte så mycket handling köpte lte strumpor, en till dosa  till playstation och ekolja.. Inga roliga grejer precis:P Sen hem till Isabelle en snabbis som fyllde år sen hem igen för en myskväll.

Måste göra mig klar :) Hörs senare :D




Den minen på solen gillar jag ;D

Hej

Igår kom Limpan till mig vid åtta tiden och Kikki vid nio tiden. Så vi drack lite vin och kolla på Robinsson, blev inte mycket dricka för min del tog det lugnt. Senare gick vi ner till HangLoose och titta lite och såklart blev det bråk, alltid på HangLoose.. Sev vid 02:30 gick jag och Kikki hem.

Idag vaknade jag och älsklingen rätt sent. Så vi gick in och duscha, åt frukost och sedan gjorde vi oss klar. Åkte till Hemköp och köpte saker till våran mat och det fick bli lasagne, mums! Och nu sitter vi och kollar på filmen *Click* , Marcus tycker iaf att den är rolig ;P . Kanske blir en biljard lite senare måste hämta min cykel på jobbet med.


Sköt erat så sköter vi vårat. Ingen som kommer att lyckas vilket fall så försök så mycket ni kan...

Lördag

Fredagen blev lugn. Jag och älsklingen gjorde tacos igår hur gott som helst :) Sen kom Mamma och Chrillan och hälsade på en stund sen åkte jag och Marcus och spelade lite biljard. Sen blev det hem och kolla tv ..


Idag ska jag vara med Limpan, var en evighet sen nu. Men först ska jag hem till till Mamma och äta lite mat vi ska grilla, gott :D


Personal Festen ;D

Var hur kul som helst. Vi åkte till jobbet vid halv fem. Man fick välja om man ville spela brännboll eller inte men jag valde att inte göra det. Jag, syster, Sanna, Jessica, Angelica, pappa, Åsa, helen? satt kvar på jobbet och drack lite. Sen blev det kubb för våran del och såklart vann vårat lag överlägset :D Men kul var det. Sen komma alla tillbaka från brännbollen vid sex då gick vi upp och minglade och vänade på maten. Det var hur gooood mat som helst. Potatisgratäng, potatis, kött, kyckling, sallad och en massa goda såser:D Hade en skit bra kväll ikväll iaf, kom hem vid 02:45..

Ikväll blir det lugnt skriver mera sedan :D puss

PERSONALFEST :D

Idag är det personalfest för Mitt Media Print ( GD ) :D Ska bli så kul. Känner mig inte så taggad än men blir väl det lite senare. Kom hem klcokan fem imorse så är rätt seg nu :/ Aja hörs senare:D

Tisdag

Idag har jag fixat mig nagel hos Lotta så nu är alla hel igen:) Sen gick jag till Gina och köpte en tunika tills imorn och sedan till systemet så nu tror jag att jag har allt men så är det säkert inte tills imorn brukar alltid vara nåt. Sen gick vi och fikade på Cafe Flanör jag och Marcus. Jag åt min efterlängtade laxsallad som jag älskar den är så god :D..  Så nu sitter vi bara hemma och slöar. Ska väl äta nåt senare och sen hem till honom kanske. Sen mot kvällen blir det jobb..

Hej

Då var jag hemma från jobbet. Gick sådär idag men är hemma i bra tid iaf så kan inte klaga.. Jobbar imorn med sen är jag ledig på onsdag (kommer ingen tidning på torsdag) och då är det firma fest :D sen jobbar jag på torsdag sen är jag ledig i fem dagar :D Underbart så säg..

Imorn ska jag och älsklingen ut och fiska om det bli bra väder men först så ska jag fixa en nagel som har gått av :/ klockan 13:00 sen blir det stan en snabbis. Lär köpta nåt att dricka tills på onsdag innan festen + strumbyxor och så vill jag ha något nytt som vanligt:P


God natt :D

KAN MAN BLI MER LESS?

Tror fan inte det. Skulle gå ner och hämta min cykel tror ni att den var där? Då är det någon idiot som har tagit den? Fan vad less man kan bli. Var på ett strålande humör som sedan blev till  ett dåligt humör.. LESS !!!!!

Hejsan

Min söndag blev inte som planerat. Först så skulle Anna w och Sofie komma hit men så blev det inte. Anna hade dubbelbokat. Så satt mig på Facebook och kolla lite så såg jag att det skulle vara Race så hörde av mig till Ida och så vart det bestämt så vi skulle på Race. Men så blev det inte heller det heller det var någon som hade sagt fel tid så vi skulle inte hunnit :/. Sen så är ju älsklingen och fiskar så han var ju inte här heller :( Men sen ringde min älsklingen till mig och sa att det inte skulle bli nå fiske så han kommer hit snart :D Underbart!! Dom fick ett sms på kvällen där det stog att det inte var någon mottagning imorn så älsklingen var hur less som helst som jag förstår. Men jag är iaf på bra humör fast inget blev som planerat. Sitter i min lägenhet tänt ljus kollar på Filip och Fredrik och har det mysigt.

Vill att det ska bli 22 augusti när jag och Marcus ska åka utomlands :D Längtar såå <3 En hel vecka utan jobb med bara sol, bad och kärlek kan inte bli bättre :D



Söndag

Vad händer ikväll?

NORGE !! :D

Norge vann. Tyckte helt klart att det var rätt låt som vann. Men vad pinsamt det är för Sverige som kom på 21 plats. Och när det var ett helt nytt bidrag som vi skickade iväg så trodde alla att det skulle gå så bra men Charlotte var bättre..

Lördag

Duschade för ett tag sen och ska snart göra mig klar men satt så skönt i soffan :P Älsklingen sover förtfarande. Han var och fiskade i natt och kom till mig vid 12 + att han jobbade 07:00-16:00 så förstår om han är trött så han får sova ett tag till..

Ikväll så är det ju Eurovision Song Contest finalen :D Tror inte att Sverige vinner.. Finns många andra bra låtar med fast jag jobbar så får ta med en TV till jobbet för jag ska se det där :P haha..

Imorn ska jag vara med Anna W :D Så kul att vi har fått upp kontaken. Hon är ju sån underbar person :) Nu ska jag klä på mig, sminka mig och blåsa håret och sedan väcka älsklingen min <3


________

14:35 -

Nu har jag kläderna på, sminkat mig och väckt älsklingen. Nu ska jag vänta på att han blir klar så vi kan äta något börjar bli väldigt hungrig. Hörs senare :)

Inlägg

Har ingen mening med det här inlägget men har så tråkigt.. Klockan är snart halv fyra och jag är inge trött, ingen är vaken och älsklingen är och fiskar. Börjar faktiskt tycka synd om mig själv nu :P haha.. + att det inte är nå bra alls på tv och har inga filmer nu är det inte bra :P

Hade en jobbig natt på jobbet kändes som allt krånglade .. Men kom ju hem 02:35 så kan ju inte klaga på tiden iaf. Imorn ska jag inte göra någonting har jag bestämt (förutom att jobba på kvällen) men när jag säger så, så kommer det väl upp nåt ändå men det får bli som det blir...

IDA!! Vi måste äta pepparlax nånstans i sommar :D Eller vad tycker du?;)

Stolt ;P

Haha är så stolt över mig själv. Lasagnen blev jätte god :D Är inte så dåligt på att laga mat iaf som jag trodde ;P Får se vad man ska inviga nästa gång då? Säg till om någon har nå bra förslag :)

Kollade på Semifinalerna till ESC.. Programledarna lär ju vara ett skämt? Dom är verkligen urdåliga.. Jobb hela hegen för mig tråkigt men sant.. Trevlig helg :D

Fredag

Varför måste det blåsa hela tiden ;P ? Kan det inte bara vara sol och varmt? Idag ska jag jobba så det blir inte mycket som händer idag. Ska försöka göra lasagne idag så får se hur det går :P haha , men någongång så måste det bli den första :) . .

Hörs senare.-.

Trött

Har varit hur trött som helst under den här veckan. Sover länge på morgonen och en stund på kvällarna men ändå så är jag trött. Fattar inte varför? Kanske börjar bli sjuk och det vill jag verkligen inte :( Får hoppas på det bästa! Idag orkade inte jag och älsklingen göra någon mat så det fick bli Max :D Gott var det iaf, lär ju unna sig ibland ;P

Jobb i helgen :/ men har iaf ingenting planerat så det gör inte så mycket. Älsklingen ska jobba han med.. Imorn har jag bestämt att jag ska äta min laxsallad på Cafe Flanör den är så underbart god. Älskar den :D

<3

How do I,
Get through the night without you?
If I had to live without you,
What kind of life would that be?
Oh, I
I need you in my arms, need you to hold,
You're my world, my heart, my soul,
If you ever leave,
Baby you would take away everything good in my life,

And tell me now
How do I live without you?
I dont want to know,
How do I breathe without you?
If you ever go,
How do I ever, ever survive?
How do I, how do I, oh how do I live?

Without you,
There'd be no sun in my sky,
There would be no love in my life,
There'd be no world left for me.
And I,
Baby I don't know what I would do,
I'd be lost if I lost you,
If you ever leave,
Baby you would take away everything real in my life,

And tell me now,
How do I live without you?
I dont want to know,
How do I breathe without you?
If you ever go,
How do I ever, ever survive?
How do I, how do I, oh how do I live?

Please tell me baby,
How do I go on?

If you ever leave,
Baby you would take away everything,
I need you with me,
Baby don't you know that you're everything,
Real in my life?

And tell me now,
How do I live without you,
I dont want to know,
How do I breathe without you?
If you ever go,
How do I ever, ever survive?
How do I, how do I, oh how do I live?

How do I live without you?

How do I live without you baby?

Älskar dig Marcus. Åtta månader igår <3

Tisdag

Och min sista natt som jag är lång ledig, så fort det har gått :( .  Nu jobbar jag onsdag, torsdag, fredag och lördag inte så farligt går fort.. Jobbigt första dagen bara eller vad säger ni?

Idag kom älsklingen till mig ca klockan 06:15. Så vi somnade och vaknade vid 11:00 han gjorde sig klar för skolan och jag för att kolla lite på stan med syster. Hittade en bikini och en tunika :) . Sen mot kvällen åkte jag ut till köpis och sen till mamma och chrillan. Då blev mamma sugen på kul-glass så vi åkte och köpte det. Väldigt gott var det :D

Imorgon ska jag på läkarbesök på företagshälsan kl 13:00. Jag ska ta hörselprov, blodtryck, vikt och längd är det jag kommer ihåg kan ju inte komma ihåg allt:P Sen hem för att hitta på nåt med älskligen när vi har en heldag framför oss som vi ska vara med varandra. Inte ofta det händer nu för tiden ska jag säga..

En av mina bikinin i år :)




Söndag

Kvällen igår var väldigt rolig :) . Syster fyllde år igår så åkte hem till henne vid en fyra. Så släkten åkte hem vid sex så kom Vickan, Freddan, Karin och Björn dit. Så vi drack lite och hade trevligt. Vid halv elva åkte jag, Syrran, Karin och Vickan till stan för att ta något glas där. Vi började först med helt enkelt fast vi var bara där kanske två minuter så gick vi till tank grön men det var ju så kallt ute. Trodde jag skulle frysa ihjäl.. Så vid en 23:45 började jag gå hemmåt och så väntade jag på att Marcus skulle komma så gick vi till interpool och tog några drinkar och sen gick vi hem:) En väldigt bra Lördag..

Idag vaknade jag kl 11 så låg jag och drog mig tills Robinsson började sen blev det ett tv tittande ett tag.. Sen gjorde jag och älsklingen mat. Fick bli krovstroganoff blev faktiskt gott :) Sen åkte älsklingen hem så väntade jag på att Kikki och Anna W skulle komma. Så underbara tjejer som man så sällan träffar. Måste verkligen bli ändring på. Anna skrattar man alltid lika mycket åt :D Sen blev vi hungriga så vi gick över till Cheers och åt väldigt gott :D

Nu blir det tv tittande :)

Fredag

Hej..

Såklart så vann Sverige igår mot Tjeckien :D 3-1 underbart så idag är det semifinal mot Kanada klockan 20:00. Det kan bli svårt. Kanada har ju ett sånt bra lag men man vet aldrig :) Ida och Malin var här för ett tag sen och sa hej:D Före det kom syrran och Micke :)

Hos mamma

Är hos mamma ju nu. Ska äta här på en gång skönt :) . Idag har jag och mamma varit och kollat på gardiner. Hittade till vardagsrummet och till matplatsen. Sen åkte jag till Gavlegårdarna och hämtade parkeringstillstånd så det är klart.

Imorn får jag massor av besök :) Innan jag får besök ska jag till Lotta och fixa mina naglar. Först kommer Mamma och Mormor och senare på kvällen kommer Kikki och Anna :D Alltid roligt med besök. Sen är jag ledig sex dagar så skönt ska det bli:D Så imornkväll blir det hockey, vi måste vinna annars åkte vi ut och det vill ju vi inte :P

Tisdag

Ååh vilket tråkigt väder det är ute. Blåsigt, grått och små regn. Känner inte för att gå ut idag. Skärgårsdoktorn ska bli film :D Älskade serien när jg var liten så hoppas filmen blir lika bra. Kommer inte på något roligt att skriva hörs senare :)



Underbara . .

Fåglar eller så inte. Dom får gärna kvittra på dagen men inte på morgonen så vackert låter dom inte. Är det inte den ena fågeln som låter så är det någon annan. Nämen när man skriver om dom så blir som tyst haha lite komiskt men dom börjar väl snart igen :P

Är så nöjd för tillfället. Jag hoppades på att Sverige skulle spela på onsdag istället för på torsdag men så blev ju det såklart inte eftersom jag jobbar på torsdagen men så frågade mamma om jag ville jobba på onsdag istället för det är dubbla ibladningar så ni kan ju gissa hur glad jag blev då?:D Hur glad som helst + att jag får en längre helg eftersom jag är ledig :D . Så på torsdag blir det hockey klockan 20:00. Sverige mot Tjeckien. Jagr är ju med där och är ju hyr bra som helst så den matchen blir nog väldigt bra :) . Sen så har jag gjort en väldigt bra deal idag med men inget kan sägas nu ;P

Jobbade inatt, gick kanon. Efter jobbet åkte jag, mamma och pappa till Hagaströms macken och åt lite mums! Joo idag var Ida och Gabbi förbi här väldigt trevligt. Finns alltid nåt som stör mig och Ida och något vi alltid skrattar åt... Måste låna lite filmer som jag kan kolla på ibland så finns det inget på nätterna. God natt everyone..





Gjorde jätte god mat idag faktiskt :D Gräddstuvad pyttipanna :D Väldigt gott blev de!! 


Bla bla bla..

Det finns ju hur många som helst prat program som Ellen och Oprah. Måste faktiskt säga att jag tycker att Ellen är bättre. Hon bjuder på sig, kan fula ner sig osv om man jämnför med Oprah där allt ska vara så allvarligt och tråkigt..

Igår blev det en jätte mysig kväll. Tände lite ljus och väntade på att Marcus skulle komma :) så vi kollade på Wipeout sen Van vetteren : Fallet G den var sådär så tycker jag att Beck och Wallander är mycket bättre. Sen blev vi sugna på något så vi åkte och köpte Max, det satt fint lär jag säga ;) . . Sen gick vi och la oss och pang så somna vi... Så nu sitter jag och väntar på att Gavlegårdarna ska komma. Hon som skulle göra det tappade in allt i brevlådan haha ...

Hörs senare!!

Gossip Girl

Då var klockan sju och Gossip Girl har börjat underbart :D Det finns ju hur många serier som helst på tv hur kan dom komma på allt och så inte nån serie härmnar någon annan?:P

SVERIGE vann idag iaf :D och gick vidare känns bra :D

Söndag

Är nog en av de bästa dagarna. Man bara är och kollar på tv och tar det lugnt. Så jag älskar när det är söndag. Idag ska jag hem till mamma och kolla på hockey så kan jag ju äta där samtidigt visst är jag smart ;P ? Haha.. Älsklingen har nyss åkt och skulle lägga i en laxfälla.. Så han kommer tillbaka ikväll.

Gick bra igår på jobbet. Var klar runt halv tre så åkte jag hem och kolla på färjan sen så somna jag.

Älskar min lägenhet så skönt och ha nära till allt. Så igår gick jag till jobbet. Tog fem minuter :) Ny börjar Brothers and Sisters byeee


Lördag

Första natten i lägenheten gick jätte bra :) Vaknade vid en halv tolv så stack jag och älsklingen till Rusta och köpte en duschstång och sen hem igen. Han har åkt hem nu skulle lägga i nån laxfälla:P . Idag har jag gjort mat för första gången :D känner mig så duktig. blev fisk och potatis gick faktiskt och äta blev gott:) . .

Inatt blir det jobb sen är jag ledig imorn :)

Hejsan :)

Varit lite dålig på att skriva men har ju hållt på flyttat. Så inatt är det första gången jag ska sova här. Tur att Marcus sover med mig. Är ju alltid van att ha någon hemma ;P Men är super nöjd med allt i lägenheten och kommer trivas kanon!!

Får skriva mer en annan gång. Nu blir det TV tittande :D
puss

RSS 2.0