Jaa...

Igår kväll blev de bara lugnt efter hockeyn. Jag och marcus hyrde två filmer. Timber falls och P2 :D
Timber Falls är verkligen värd och se. Jätte bra film. P2 var också bra men inte lika bra som den andra



Idag har jag gjort mina naglar´:D Blev mörk lila hur fina som helst:) sen åkte jag hem och la mig igen.
Ikväll blir de bara lugnt. Ska titta på idol med ida och fredrik :D
Hörs! puss
                                                    

TIMBER FALLS (SE VÄRD)


P2
 
 


Brynäs?

Nu är de en väldigt stor svacka dom har kommit in i. Förlorar mot Rögle på hemma plan*? Kan inte bli värre.. Var en väldigt dålig match iaf. uschsuch!!!

Idag blir de lugnt. Kolla på Idol med Ida och fredrik :D
Uppdaterar senare.

puss

Hockeyn !!

Ja, vad finns det att säga om den? En riktig skit match. 6-0 mot Modo. Tre ribbskott fick vi. Men vad hjälper det? Målen ska ju gå in i mål.. Jaja. Hoppas på en bättre match mot Rögle imorn!!

dag har jag inte hunnit med nåt alls. Vaknade vid halv två sen inget mer.

Idag ska jag och syrran och noppra ögonbrynen:D Så skönt !!! Sen ska jah hem till marcus igen och sova där. Mycket skönare än att sova hemma :P

Hittade nåfra bilder på marcus på hans data :D Min älskling <3<3<3









Snart ledig :)

Ska bli så skönt :D Ledig tisdag, onsdag, tordag och fredag :) Blev ju bra tajming eftersom marcus har höstlov denna vecka :) Så imorn ska vi titta på hockey. Ida och Fredrik kommer med:) får hoppas att dom vinner imorn mot Modo. Bara dom inte kommer i den där svackan igen :( Går ju så bra nu eller gick har ju förlorat tre raka nu.

Idag har det bara varit lugnt. vaknade vid kvart i två duschade gjorde mig i ordning sen vidare hem till marcus :) Åkte opch spelade lite biljard sen hem till honom och kollade på tv. Sen åkte jag vidare till jobbet. Nyss ätit en kycklingsallad från george eller hur de stavas :P gottgott !!

Skulle skriva att pappa vaer duktig. Han har satt upp en klocka !! haha :P

Marcus <3<3<3<3


Lördagen

Började med att jag vaknade hemma hos marcus och bara tog de lugnt :) Sedan åkte jag hem till Chrillan för vi skulle gå på hockey:d En match som man har längtat efter. Men de blev förlust med 2-4 mot Luleå? spelarna spelade skit dåligt. Det var jäkligt synd att dom inte vann:( Det var säsongens SÄMSTA match och fullsatt? Jaja..

Efter hockeyn åkte jag hem till Mickis där Ida, Annica, Jaana, och Limpan var :) Hade mycket trevligt. Var en helt pefekt förfest!!=) Sedan vidare ner till hangan:) Mycket trevligt folk. Bra stämmning. Men såklart blir de lite tjafs men sånt är livet ibland :) Men kvällen var lyckad iaf.  När de stängde gick jag och marcus vidare till bussen till skutskär:S sätter mig nog aldrig på en buss dit igen ;P haha..


Idag så har den varit lugnt! Har varit hos min kusin Elin som fyllde år sen hem till mig ocg bara tog de lugnt.
Nu sitter jag på jobbet SUCK är hur trött som helst.

Pusspuss !!

FEST !! :D

Idag så är de fest!!:D Har inte festat på evigheter så de ska bli kul :D

orkar inte skriva nå mer :P :P


HOCKEYFESTEN IDAG !!! :D

puss..



marcus<3


Hockey !! :)

Ikväll så är de hockey :) Timrå - Brynäs. Tippar 2-3.

Idag har jag varit på arbetsförmedlingen. suck.. Sitta och prata jobb osv.. Inge kul alls. Men sånt som måste göras. Sen åkte jag och träffade Mickis. Åkte och hämtade ut hennes skor sen till Ida och pratade lite. Gjorde ingenting satt i bilen.. wiie vilken roligt liv man har:P haha eller inte, finns ju inget att göra. Längtar redan till sommaren. Då finns det alltid nåt att göra:)

Nu sitter jag och väntar på att marcus ska komma :) Ska sova hos honom inatt. Vill inte sova själv pga skottlossningen i Stigslund. Blir ju lite skrajj..

Imorn ska vi åka på stan och köpis:) Löning ju. Lär man ju spendera lite pengar:) Sen ska vi hem till honom och göra mat:) potatisgratäng och fisk/kött :D gottgott.. Sen ska vi kanske till ett spökhus på kvällen. Jag, marcus, ida, peter, denise och ida. Sen så kanske de blir nå  fler med:D

Vill verkligen ha ett fast jobb nu. Flytta hemmifrån och bara vara för mig själv, klara mig själv. Få se när de blir i den här staden.

Pusspuss!!

V ä n n e r

V står för vänskap

Ä står för ärlighet

N står för närhet

N står för närhet

E står evighet

R står för rolig


Det är det som behövs för en bra vänskap. Ärligheten, närheten när man är ledsen, evigheten för vänskapen och att en vänn är rolig. Man har många vänner, men vissa betyder lite mer än vad andra gör. Dom som alltid ställer upp för en när man verkligen behöver dom. De gör mina vänner <3


PRISION BRAKE !!!

Prision Brake måste nog vara den bästa serien som har gjorts!! Hur bra som helst :) Love It !!


Tisdag

Idag hmm vad händer då? Ska försöka gå upp tidigt duscha, sminka mej och kolla på PRISON BRAKE!! Missade de igår för jag jobbade :/ men som tur är finns det inspelnings grejer:D Sen träffa marcus vid två och hitta på nåt :)

Igår var en riktig slö dag. Gick upp vid halv två och klädde på mig vid 4. Orkade inte. Var så skönt och bara gå runt i pyamas och mysa:) underbart. kommer nog aldrig kunna ha ett dag jobb:P Sen till Skutskär och träffa marcus. Blev biljard:) Idag så var jag duktig lär jag erkänna :D mycket bättre än vanligt.. Spelade tre gånger men den sista gick inge vidare..


Fick världens finaste kommentar idag av marcus. Du är perfekt som du är
Har varkligen hittat en underbar kille <3 älskar dig !!

Söndagen och Idag

Igår.. Somnade vid halv sju. Kunde verkligen inte sova :S . . Så somnade till slut men så ringde klockan vid elva igen. Vi skulle ut till mammas stuga och plocka svamp. Jag, marcus, syrran, liam, mamma och chrillan :) Vi hittade en hink iaf:D
Sen tillbaka till mammas stuga och åt:D en god gryta vet ine vd den heter :P Sen så var man typ död. Var hur trött som helst. Men marcus var piggare eftersom han hade somnat i bilen:P men men .. Sen vidare till valbo och hämtade Ida och Fredrik och spelade biljard:D kul var de. Sen hem till mig och bara tog de lugnt men vi somnade inte förän vid tre iaf;P


Idag ska jag träffa marcus :) känns verklingen jätte bra mellan oss :) så se vad vi ska göra :S kan nog gissa på att han är hur trött som helst idag :P


Nu ska jag göra å vettigt :P   pusspuss

Räv på söder och skottdrama i Stigslund

När jag slutatde jobbet åkte jag och hämtade Mickis och Elin. Skulle ut och åka lite:) Sedan när vi skulle skjutsa hem Elin ser vi en räv :S Mitt på söder. Så vi följde säkert efter räven i 45 minuter och skule kolla vad den gjorde. Den letade mat den stackarn. Men det var en väldigt fin räv :) Så försökte elin knäppa kort öpå räven men de gick ju som de gick:P Hade iaf väldigt roligt e fredags natt och följde eftr en räv:P hahaha




När jag var på väg hem ser jag först två polisbilar högst upp i backen tänkte inte mer på de. Sen när jag kommer närnare där jag bor ser jag tå till :S Då blir man lite orolig. Så jag går upp till mamma och ber henne följa med ner och titta. Ha sa att hon hade hört ett skott då blev man ännu mer orolig. Dom förökte komma in i en bil och sen när dom gjorde de (poliserna) tar dom ut en massa grejor :S  Vi förstod ingenting:P Det var säkert 10 poliser som var här. Det var inte en rolig känsla.



Vart kan man känna sig säkert nånstans? Kan man gå ut själv utan att de ska hända nåt?



Hockey idag iaf :D tippar 4-2 :D Nu kom marcus så nu ska jag vara lite social :D
puss

Vilket jävla dag

Började imorse är jag skulle sminka mig att mascaran blev fel och jag började grina. Är så känslig just nu. Har grinat hela dagen idag känns det som. Tur att jag fick träffa mickis en stund. Hon är verkligen till stöd när man behöver henne. när som helst. Tack för att du finns <3

Finns inget mer att säga just nu.. bara att jag är less på allting!!

Vinst :)

Vinst idag mot skelefteå :) 5-1 :D .  Måste bara påpeka att jag verkligen inte gillar lärking. 
Vilken värdelös domare. Bort emd honom. Tar utvisningar som inte ens är och när det väl är utvisningar så tar han dom inte, och när det var solklar offside så blåser dom inte av och de andra laget får mäl.. sucksuck.. men men heter man lärking så heter man.

Annars idag så har jag bara tagit det lugnt. Var och fikade med mamma och pappa en snabbis sen ner till syrran hem och åt sen hem till syrran igen. Har vart en tråkig dag idag. Men alla dagar kan ju inte perfekt eller säg en dag som var riktigt bra sist? hmm kan inte komma på nån.

Nu är det jobb som gäller ett tag.. Idag, imorn, lördag ledig söndag jobbar måndag och tisdag:) Sen ledig :D Skönt som faen:)

Pusspuss

Så nöjd :)

Är verkligen så nöjd över mitt hår, hur fint som helst:D kul och få en liten förändring. Var jätte nervös har ju aldrig gjort nått med mit hår förr men det gick bra och ser fräscht ut:) . .

Idag har jag vart och fikat med Mickis och Limpan, alltid lika trevligt:) sedan åkte jag hem och åt sen vidare och gjorde håret mitt. Träffade marcus ett tag efter det:) tråkigt när du börjar så tidigt:( hinner ju inte se dej knappt. Satt och kollade på bilder från när han var liten så söt han var:)

Nu på kvällen eller lättare sagt natten var jag, Mickis och Jessica först ut till valbo och tog en cigg med Ida:) sen åkte vi till Ida  (min ida) som jag brujar säga:P åkte runt och pratade om allt. Skönt och bara prata men ibland blev de väldigt konstiga samtalsämnen:P haha men det var mycket roliga med ;)  Dom håller på försöker få med mig på en kryssning.. Vette fan hur jag ska göra, har en sån beslutångest.. hmmhmm svårt svårt..

Måste bara säga det är nånting på 3.an nu om tiger bäbisar ååh dom är ju så jävla söta. Skulle vilja ha en men dom blir ju sååå stor :/ men men

sova snart nattinatti

Tisdag

Idag vaknade jag elva eller vaknade och vaknade marcus väckte mig för jag skulle skjutsa honom till skolan. Var ändå bra för då fick jag komma upp i tid iaf som man inte gör så ofta :P . När han slutade vid två åkte jag och hämtade honom för vi skulle hem till honom men han åkte till gymmet nästan på en gång så var hemma hos honom ett tag och sen gick jag till gymmet grymt skönt väder:) Sedan hem till honom och åt potatisgratäng och nån gryta med svamp jätte gott :) Vidare ner till "fritidsgården" för att spela biljard var så nära på att vinna men såklart så sätter men den där svarta. Otur i spel men tur i kärlek :)

Har vart och klippt mig idag. Nu är det kort :/ men frick ju bort allt de risiga och det var mycket. Så imorn ska jag slingra håret:D frisören min tyckte att jag skulle ha bruna slingor lite mer i underhåret så slipper det bli en sån utväxt och sen lite ljusa med :) tror att de komemr bli jätte bra iaf, hon vet vad hon gör :)

Just nu sitter jag på jobbet och väntar på att Mora ska köra igång men de är ju om ca 40 min :/ så de är ju ett tag kvar.. Har inte jobbat på ett tag nu så känns faktiskt lite små skönt och jobba igen :P

Jaja dax och vara lite social :D

Pusskram


Ett poäng :) + Gym

Blev ett poäng iaf :) på borta plan ska man alltid vara glad att få ett poäng :D

Sedan till Gymmet :D Fyfan vad jobbigt de var alltså. Jag och Ida skulle testa på BodyCombat:) Trodde att vi skulle bara orka i 20min men inte vi körde på hela 55 min utan en enda paus:P vi är så diktiga så.. Tack för atrt du fick med mig och börja träna <3
Sedan åkte jag till Skutskär och hämta marcus :D sen så blev de hockey. Vi ska snart åka och träffa Ida och Fredrik :D Imorn börjar marcus halv tolv:D så skönt så kan han vara uppe lite längre och sen så ligga och mysa på morgonen inte ofta de händer :)

Nu ska jag  göra mig klar..
Puss!!

Söndag

Som egentligen var igår men.. Vaknade halv två av att marcus satt och spelade yatzy för sig själv:P haha då har man verkligen tråkigt.. men men vissa kan ju roa sig är man från skutskär så ;) nejdå ;P Vid halv fyra åkte vi hem till honom för han skulle äta och hämta sina "älskade" mjukisbyxor och sen skulle han hjälpa sin pappa med nåt. Vidare efter de åkte vi hem till mig och åt. Vi bestämde oss för att åka till interpool och spela biljad. Vann faktiskt en gång av fem ;P haha lite duktig är man iaf:P Sen åkte vi till Emme, är bra rolig du :P

Måste verkligen säga att jag HATAR  att sepla yatzy med marcus!!!! Tärningarna rullar hans väg och inte mina!!! Men vill man vinna med fusk så. Själv så gillar jag att vinna utan :D haha !!

Nu sitter vi här och ska snart sova...

Imorn blir de gymma och hockey :D Brynäs - Frölunda . .   Då blir de 4-3 och marcus tror 2-1 :P
Pusspuss



<3


Hockey :D

Idag så är det hockey :) Brynäs - Södertälje. Tror på en Brynäs vinst:)

Igår kväll: Åkte ut till Skutskär till Marcus och åt min sallad. Sen så åkte vi och spelade biljard såklart å vinner den tönten:P . . Efter det så vidare till Gävle till min syster och kollade på idol och singing bee. Efter de hem till mamma en stund och sa hej sen till stan för att träffa Ida och Fredrik:) Åkte runt och så bara och träffade Denise och Madde. Sen så skulle vi åka hem men då skrev Ida ett sms och frågade om vi ville äta max, så hämtade dom på Goa.. Jag kan lova att Ida var bra full.. Hahaha lär ju säga att du är väldigt bra på engelska ;).. Sendan åkte vi hem till Marcus och spelade Yatzy.. Han vann en gång och jag en :D fast jag vann i ordning så jg var lite bättre:P


Snart ska vi åka på Hockey:)
Efter det så vette fan ;P Nått kul lär väl de bli iaf:D

marcus <3

Fredag

Idag så har jag gjort mina naglar:) Gjorde faktiskt en stor förädring. Brukar ju ha franskmaikyr men har röda naglar nu. Dom är så fina :D Sen åkte jag hem och skulle äta nåt så tog och gjorde fvå mackor och sen så försökte jag göra ett ägg.. HAHA tror ni de gick bra eller ? Eller så inte. Blev en katastrof. Så Chrillan fick göra om de åt mej och de blev bra som tur var:D

Trodde marcus skulle sluta vid ett idag men ikke. Ringde te honom vid två men han hade inte slutat än :S så sitter här och väntar på att han ska ringa nångång:P Är ledig i helgen så vi ska vara nyktra och hitta på något tillsammans :D

Jaja orkar inte skiva nå mer. puss!!


Jobbmässa

Idag så följde jag först med syrran till viktväkarna, hoppas det kommer gå bra:) Det gör de nog, hon är stark och taggad :) Sen så åkte vi till Läkerol Arena och åt lunch sen så var vi på jobbmässan. Fanns inte så mycket att välja blad tyckte jag. Jag vill inte vara egen försäljare och jobba hemma jag vill gå till ett jobb. Sen så fanns de mycket kill jobb med. Inte så intresserad av att jobba med bygg och el osv, inte gjord för de:P haha
Sedan träffade jag Ida. Vi gick till ungdomsmottagnigen jobbigt men de ska ju göras de med:P

Har nyss ätit. Fick pepparlax av Marcus:) Hur gott som helst.

Just nu sitter jag och väntar på att han ska dyka upp :)

HOCKETY IKVÄLL:D   Brynäs - Skellefteå. Hoppas dom vinner så att dom inte förlorar mot Månsson :P

Pusskram

Gym och Bio

Idag så köpte jag äntligen ett gymkort. Behöver verkligen komma igång:) Så imorn ska jag och Ida på nå kost grejs där man får lära sig lite vad man ska äta osv.. Hahaha Ida? Ska nvi köpa en sån där fruktsallad imorn igen?;) menar den var ju så god. ELLER INTE!! Fyfan va äcklig den var.. En sak vet jag iaf att jag kommer ha en sån träningsvärk i benen imorn.. men men de ska ju kännas:)

Ikväll ska jag på bio patrik 1,5 verkar skit bra:)
puss

GLAD !!!

Imorn ska jag börja gymma :D ÄNTLIGEN :D

Jag och Ida är vänner nu iaf :) Så underbart, som jag har saknat och prata med henne. Har ju massvis att berätta. Är så glad över att vi är vänner igen <3 Det var hon som frågade om jag ville börja gymma med henne, ofcourse:) Ska iaf inte festa på ett tag nu :D

Kom precis hem från jobbet, eller jag och pappa och till Hagaström macken och åt lite först mumsmums..

Så imorn bli de gymma sen mot kvällen blir de bio med marcus, ida och peter:)
Puss


Ny vecka

Så var det en ny vecka igen. Dom går ju så fort :/ om man jämnförde när man gick i  skolan ;P Men man skanar ju skolan nu iaf, när man träffade alla kompisarna varje dag och nu träffar man nästan ingen från klassen:( Så kunde man ju vara sjuk lite då och då men om man skulle vara sjuk en dag nu när man jobbar så förlorar man pengar och de är inte bra :P

Igår? Usch vilken seg dag. Såklart så jobbade man seg och jävlig. Men som tur var det bara Mora så var inte där så länge. Sedan åkte jag hem och väntade på Denise och Madde. Dom skulle komma och hämta sina saker. Basse var även med sen så åkte dom så vi gick in och skulle kolla på nån film men vi sket i de så det blev nå skit på tv istället.

Nu idag så blir det bara lugnt. Ska duscha om ett tag. Suck orkar verkligen inte det men det måste ju göras det med. Sen vidare till Skutskär spela lite biljard och sen hem till marcus och kolla på tv :) Sen så jobba såklart kan man ju inte glömma haha :P



Vi ska vara allra bästa bästa vänner, bästa vänner sånt som inga andra känner?
Saknaden är stor.

Vilken stämmning :)

Vilken stämning igår de var på matchen :D Så underbart :D Men det blev ju faktiskt mål igår för Lindköping, den var ju klart inne, men men vi vann ju iaf :D när Dackell satte in 1-0 målet blev man ju hur glad som helst men ändå nervös men när Lars Jonsson satte in 2-0 så var vinsten vår :D HÄRLIGT !!! Var en jävligt bra match iaf..

Efter hockeyn gick vi hem till mig och drack. Det var Jag, Denise, Madde, Ida, Marcus och Fredrik mycket trevligt :) Sen kom Robban och hämtade oss så slapp vi betala taxi. Alltid skönt och spara in lite pengar :) Så Jag och Denise gick och träffade Basse först vid slick sen vidare till Hangan. Det var bra mycket folk där. Många man kände igår. Kulkul:D

Efter krogen gick jag och Marcus till mammas jobb och fick skjuts hem. Såklart så ville jag ha Max så vi åkte dit först.
Sen blev de sova var hur trött som helst. Vi vaknade halv tre idag så vi har bara varit hemma hos mig och slappat. Kan vara skönt de med ibland.

Nu ska jag vara lite social med Marcus men tror han har somnat får vara lite jävlig istället haha!!
pusspuss!

När?

Satt och tittade på gamla kort, eller gamla och gamla..
Miss you like hell!!! <3

Kommer du ihåg alla tokiga idéer vi fick för oss helt plötsligt? Saknar tutningarna som du gjorde helt plötsligt. Kan babbla upp hur mycket som helst..










SNART ÄR DE FEST :D !!!!

My Day

Vid ett nångång kom Marcus hem från jobbet :) Jag lära ju se klart våra bästa år så han gick och duscha sen så kollade vi klart på  eller lättare sagt jag. Sen vilade han ett tag sen så åkte vi till preem och köpte en macka och cola:) Vidare hem till honom igen och åt och sen spelade vi kort med hans mamma :) Jag vann en gång, poker är min grej de :) Upp ock kolla på tv sen till älvkalerby till min kusin och tog en cigg sen till gymmet för att spela biljard, men biljarden var stäng så vi eller han tog sen kaffe med Karha. Så vi bestämde oss för att åka in till Intrepool och spela biljard, gick rätt så bra faktiskt :) När vi hade spelat klart åkte vi hem till mig och nu så sitter jag här på jobbet och har väldigt tråkgt:P

LÄNGTAR TILLS IMORN :D
Då ska Jag, Denise och Madde först gå på hockeyn :D Brynäs-Lindköping vad ska man tippa den här gången då? 4-3 säger vi :) iaf ska vi titta på den och dricka lite där sen vidare hem till mej för att förfesta lite:) Sen in till Hangan och träffa Micke och hans jobba kompisar:) Komemr bli en lyckad kväll känner jag på mig :) När man är med Denise så kan inte kvällen bli fel :)

Nu ska jag vara lite social med Mamma och Tommy :)
puss!!

Oj oj oj :D

Så gick mitt 2-4 in igår :D Vann 417kr:D Känns bra..


Nu sitter ja och väntar på att Marcus ska sluta stackar får jobba ute i dete här vädret:(
Vi inte vad som sker idag.. Nu blir de tv.
puss

Köpis idag igen

Gick faktiskt upp halv elva idag, duktigt gjort :) Åkte och hämta Syrran och sen vidare till ikea och åt:) Kottlet rad, hurn gott som helst :) Sedan gick vi in till köpis och kollade lite. Köpte en sak till mamma och en sak till Chrillan som tack för utlandsresan :) Till mamma köpte vi två ljusstackar på smaksak som hon ville ha och till Chrillan så blev de en jäger och olika öl :)
Sen gick jag in till min frisör, ska äntligen göra om mitt hår. Ska klippa mig och göra slingor. Mörka och ljusa:) fintfint..

Åkte hem till pappa efteråt så han fick följa med mig och vänta med mig medans jag dom gjorde ren min bil, är som ny nu:) Vidare hem till honom och sen hem. Marcus kom nyss, ska titta på hockeyn:D så se om mitt 2-4 går in.. Brukar ju aldrig göra de... ;P

Så de blir en lungt kväll framför tven och sen hem till honom och sova vissa får ju sova lite längre:)

PussKram

:)

Hittade en väska på köpis iaf, jätte fin :) Hittade inte så mycket mer så jag och Mickis gick och fikade istället. Förstår inte hur du kan tycka om kaffe latte:P.. På väg hem åker vi och kollar på Mickis barstolar som hon ska köpa. Dom är hur fina som helst. Efter de så åker vi till Limpan där Micke är också och tar en cigg och små pratar lite. När vi åker från Limpan ser vi mari vid en busshållsplats och skjutsade hem henne, slapp hon gå i regnet :) Skjutsar hem Mickis och sen åkr jag hem och väntar på att mamma ska bli klar med maten :)

Åkte sedan vidare till skutskär och väntade på att Marcus skulle bli klar med att gymma. Medans jag väntade fick jag som tur va sällskap av min kusin Max. Slapp jag känna mig så ensam mycket snällt :) Sen så spelade vi biljard såklart så vinner han men de var faktiskt jämt på slutet :) sen så kollade jag på när han och karha spelade. Vidare hem till Marcus och väntade på att Grey´s Anatomy skulle börja :) De är ju så bra:) fast de var jag ensam av tycka haha..

Jobbade inatt. Gick bra:)

Ska äntligen få min bil tvättad imorn. Insida och utsida. Kan verkligen behövas :)

Ska sova nu om ett tag. ska upp i tid imorn och hitta på nåt med syrran :) Är ändå ledig imorn så de spelar ingen roll:)

HOCKEY IMORN :D Luleå - Brynäs. Tippar på 2-4 :) får se om man har rätt eller fel :)

PussKram !!

Köpis

Just nu sitter jag och väntar på att Mickis ska komma. Vi ska till Köpis:) Behöver en ny väska och sen så hittar man kanske nå nytt på gina och ett par nya skor :D . . Gick rätt så bra på jobbet igår. Jag och pappa fick en idé igår vid kvart i fyra att vi skulle åka till hagaström mackan och köpa nåt att äta så vi åkte dit och samtidigt fick jag ju byta min lampa på bilen som var trasig:) brabra.. :D somnade säkert vid halv sex idag och gick upp tolv.. De är j*vligt bra för att vara mej de:)

Det du sa igår värme. Vet att du skulle finnas här. Vad de än var:)


Jag: Gick de av?
Pappa: Näe tror inte de.
Jag: Måste nog vara byte på 72:an
Pappa: Ja de måste de nog vara

Hahaha.. Kan bli lite fel ibland.. men lite små roligt:)


Nu ska jag göra mej klar de sista jag inte har gjort :)
PussKraam

RSS 2.0