Gott Nytt År :D

GOTT NYTT ÅR :D

Ska duscha snart, sen hem till älsklingen :D Ska äta där klockan sex sen blir de fest :D
pusspuss

Förlust :(

Blev förlust idag igen då 4-6. Tråkigt som fan. Vi behöver Markström.. Han hade tagit puckarna. Visst han släpper in några han med men inte lika mycket som Lindbäck gör. Näe, kämpa vidare tills Markstöm kommer tillbaka.

Träffade Marcus bror för första gången idag och det var bra pinsamt. Men det ska ju göras:P Hans bror (Kent), hans fru och barn kommer och äter hos Marcus imorn, ännu pinsamare. Tycker inte om att äta med nya folk ;P haha..


Tänk att man kan vara så lycklig ibland. Marcus gör mig så himla lycklig. Han får mig att känna mig hel. Älskar honom så mycket. Glad att jag har honom, just nu kan jag inte tänka mig ett liv utan honom. You´re  the one.




Lördag

Så är det lördag och jag jobbar :( så är inte med min älskling heller, det gillar jag inte:P


Juldagen: Var en rolig kväll fast seg:P Gick till hangan vid 11 så det var rätt lång tid man var där, så jag och älsklingen gav upp vid ett och gick till max, satt fint de;) Sen på annandagen fick vi folk hemma hos oss. Syrran, Micke, Liam, Isabelle, Mormor och Morfar åt lite mera julmat:) Sen vart det hockey, har ju varit ett uppehåll ett tag nu så det är bra att det är igång igen :D Men så tyvärr så förlorade dom men på bortaplan så spelar det inte så stor roll.

Idag har jag varit på stan med Marcus. Han bytte lite av sina grejor som var för små/stora och jag lämnade in ringen som jag fick av Marcus som var lite för liten så jag får den på fredag :D vill ju använde den. Sen hem till Marcus och åt. Dom åt revbensspjäll men jag åt sås, potatis och grönsaksomellett hur gott som helst...

Idag så somnade jag och Marcus en stund på kvällen. Drömde en drö som jag hoppas verklignen inte att den blir sann. Då vet jag inte hur mitt liv skulle forsätta. Det hemska var att den var så verkig med:S Hatar sånna drömmar:/

Imorn är det hockey här hemma. Känns lite små segt när det är på en söndag:P Mot HV71. VINN NUDÅ :D
Näe, du kallar jobbet.


Gårdagen / Utgång

Hade det jätte trevligt hemma hos mormor igår. Åt gott med trevligt sällskap. Fick en jätte fin micro från samsung, pengar, presentkort och flytta hemmifrån saker osv :D är super nöjd. Sen så fick jag världens finaste ring av Marcus ska lägga in en bild sen men det var HUR fin som helst älsklingen då :) sen så fick jag en jätte skön varm fliströja av honom. Han är så underbar.


Idag så blir det UTGÅNG !!! :D:D:D:D med Limpan :D Faan va kul. Årets största krogdag :) Ska fixa mig lite nu men kanske syns i dimman ;)
pusspuss

JULAFTON :D

Idag  är det julafton :D Tycker inte att det känns som så men så är det iaf. Håller på att göra mig lite små klar ska ut till mormor till tre:) Det blir Jag, Mamma, Chrillan, Syrran, Micke, Liam, Mormor, Morfar, Marie, Janne, Rasmus, Nicklas och Elin :D alltid samma gäng, men alltid lika trevligt. Ska inte vara med älsklingen nu på dagen, ska träffa honom ikväll:) lite tidigt att börja fira jul tillsammans ;P

UTGÅNG IMORN !!! :D:D:D:D:D:D 



GOD JUL ALLESAMMANS. HOPPAS NI FÅR EN TREVLIG JUL.
MERRY XMAS :D
 


Jul och stress

Vad stessigt det är med julen. Har varit dålig på att skriva dom här dagarna men dagarna bara rinner iväg. Idag var jag först och fixade mina underbara fina naglar. Fransk manikyr var länge sen jaag hade det nu, men jag är super nöjd. Sen sså kom älsklingen och hämtade mig så vi åkte till Valbo och åt p Ikea först. Kotlett rad sedan vidare in till köpis där jag skulle köpa julklappar men hittade inget så vi åkte in till stan och där hittade jag en sak åt Marcus sen så gick vi och fika sen åkte vi hem till Marcus och tog det lugnt. Sov en stund med behövdes verkligen. Sen så ringde syrran och frågade om vi kunde åka till Valbo och det gjorde vi. Jag, Marcus, Syster och Julia. Gick omkring lite träffade lite folk som man kände iaf. Ida och Fredrik var där, Sofie min (barndomskompis) och hennes syrra :) Så vi gick omkring där ännu  en gång på köpis men jag hittade två saker till, till Marcus så det var ju jätte bra. Hittade en sak till Liam med, en blixten cd/radio skit cool:D sen så tog vi en fika igen och sen blev det hemgång. Skjutsade hem syrran och Julia sen till Mamma och Pappa och tog en cigg så nu sitter man hemma i lugn och ro :) Funderar faktiskt på att åka och köpa Max, är värd det efter den här långa dagen. Lär påpeka att jag gick upp klockan nio:P 

God Jul allesammans:D
pusspuss

:)

Börjar bli lite bättre nu iaf men är j*vligt seg fortfarande och mår illa :( Drygt som fan..

Igår blev en lugn hemma kväll. Åkte och hyrde barnhemmet:D Jag tyckte den var jätte bra och man blev rädd då och då ;P Men helt klart se värd. Det ända som var drygt att dom pratade spanska men man hörde det inte efter ett tag. Sen gick vi upp och sov, skönt!=)

Idag blev det lasagne hos syrran som hon och pappa hade gjort:) Sen så sjöng vi sing star till och med Marcus sjöng ;P lite små kul.. Snart ska vi åka och spela lite biljad så man får komma ut lite.

Skriver mera senare. Har inte tid nu.
Hörs :) pusspuss

Halsfluss :(

Jag har halsfluss :( Så j*vla drygt :( ska äta pencilin i tio dagar nu så det blir en lugn helg för mig som tur är. Snaaaaart kommer Marcus:D han ska få massera min nacke lite ;P hörs :)

Ååååh

Mådde ju lite bättre igår, men nu mår man inge bra igen. Vaknade tidigt idag pga att jag hade så himla ont i nacken. Fyfan och jag kan inte äta eller dricka så mycket för jag har så j*vla ont i halsen. Har gått ner 3kg :/ visst vela jag gå ner i vikt men inte på det här sättet, då vill jag äta och gå ut och gå för då mår jag bra och det gör jag inte nu!! jobbig jobbigt..

Trodde Marcus skulle sluta tidigt idag, han med men inte. Vill bara ha min älskling här nu. Hoppas han är ledig från jobbet imorn iaf så han kan sova här, vill inte sova hemma själv. men men.. Han är så gullig mot mig när jag är sjuk, sötnosen då :)

Näe orkar inte skriva nå mer.
XOXO

Lite bättre

Mår lite bättre nu iaf, men inte helt:/ . .  Ska väl ta och berätta om dom här dagarna som gått.

Började med att jag gick på Brynäs - Djurgården :D Fan vilken stämmning det var. Men domaren var ju helt störd i huvudet. Matchen slutade 3-3 iaf. Sen  var det fest hos Ida:) Mycket trevligt. Det var blått tema:) Sedan åkte vi in till hangan, hade väldigt trevligt i början men sen var det nån som tog mina pengar och alla kort. Men som tur var så fick jag alla kort tillbaka:)

Söndag: Var en bakfylle dag. Vaknade sent och tog det bara lugnt. Åkte hem till Marcus och var där en stund och fikade lite. Sen var det inte meningen att jag skulle jobba men blev så ändå men det gjorde inget. Såg Saw 5 också. Älskar dom filmerna så  bra.

Måndag: Vaknar och mår hur dåligt som helst. Var ganska lindrigt i börjar men sen blev allt bara värre och värre. Febern steg och fick ont i hela kroppen usch vilken dag.

Idag: Gick inte alls att sova. Vaknade vid tre och mådde skit illa. Så sprang in på toa och spydde, blää. Hatar verkligen att spy. Så imorsse var allt bara fel men nu börjar jag må bättre, fast halsen är inte bättre och har fortfarande lite feber:(

Orkar inte skriva nå mer nu. Puss

Sorry

för jag inte skriver. Men är så sjuk så orkar inte göra nåt. Skriver när ja är bättre.


KEVIN :D

GRATTIS KEVIN !!! :D En sån värdig vinnare. Hoppas det går bra i forsättnigen.

Stod en artikel i tidningen expressen om att det liknade en annan låt som heter  "Nothing's gonna change my love for you", och det håller jag med om. Det är en stor likhet mellan låtarna.




IDOL !!

HEJA KEVIN. DU KOMMER ATT TA DET HÄR.


:) :) :) :) :) :)

Bra slutade dåligt

I brynäs matchen. Brynäs hade ett jätte bra spel i första och andra perioden men i sista så förstog jag inte vad dom höll på med. Det stog 1-1 i sista perioden som slutade med förlängning. Så kanske efter 1.30 så Modo mål. Kontisgt att hockey kan vända så snabbt.

Har vart på stan idag iaf med pappsen. Köpte en par vinterstövlar, lägger upp en bild senare :) jätte snygga stövlar trivs jätte bra i dom :) sen tog  vi en fika på Flanör sen så gjorde vi inte så mycket mer.

Nu blir det tv en stund sen åka och jobba.
PussKraam

Snö :/

Så kommer det ännu mera snö, kan bli galen. När den äntligen har försvunnit så kommer den tillbaka. gillar inte snö ett dugg så för mig är den helt värdelös. Så ska vi försöka vara lite posetiva med. Vid 15:15 ringde cjrillan och frågade om jag ville ha max :D så man säger ju inte nej till det precis. Men efter denna jul är slut så ska jag bli nyttigare, börja gå ut och gå osv. Känner att jag inte har den kroppen jag vill ha och får då lite sämre självförtroende. Men det gälelr ju bara att komma igång.

Åkte till Marcus vid sex och sen så tog vi en biljard match. Jag vann fakriskt en gång. Utan att han satte åttan med filt osv. Så det var skönt att få vinna nångång när man gjort det själv. Sen så åkte vi och köpte godis och tittade på tv.

Ge mig sol istället för det här vädret....

Mycket just nu

Blir så mycket till jul. Först fyller pappa år den 16 dec sen mamma den 18 dec, men mamma kommer ju inte vara hemma då men hon fyller ju vilket fall. Sen så ska man äta julbord (inte för att man behöver) men det är ju alltid gott :) sen så ska man handla alla dessa julklappar. Pengar kommer och pengar försvinner. Som sagt det är rätt mycket före jul. Sen efter julafton är det mycket då med. Dagen efter julafton är det juldagen och det är ett måste och gå ut för mig, sen blir det mycket jobb där i mellan och sen blir det nyår som jag inte har en aning vad jag ska göra. Men nåt roligt kommer alltid upp:) Jag älskar julen men det är skönt ändå när den är över.

I måndags så blev det hockey. Ida och Fredrik kom iaf:) Men dom förlorade men det var ju borta match så det spelar ingen roll. Tycker att Markström skulle stått från början:P sen efter det blev det biljard.

Igår tisdag var jag med Marcus. Blev en väldigt seg dag men dom är alltid sköna dom med. Så vi åkte hem till honom och tog det ännu en gång lugnt, spelade yatzy. Sen åkte vi till hallen och spelade biljard. Tycker faktiskt att jag är rätt duktig nu :) sen hem till honom igen. Sen vid åtta åkte jag från Skutskär till jobbet. Och nu är jag hemma.


Jag och Marcus på Chrillans 50 års fest :)

Kryssningen

Kryssningen igår var hur trevlig som helst. Kan ni tänka er att jag gick upp klockan sju? Bussen gick 08:15 från buss stationen. Sov en stor del av buss resan som tur va. Så när vi skulle få biljetterna så lära jag gå/springa ut för att jag kände att jag skulle spy och det gjorde jag. Fyfan är inte van och gå upp tidigt:P men mådde iaf mycket bättre efter det så vi checkade in och sen klev på båten och gick och tog en räkmacka:) Mums.. Sen gick vi och spelade lite, rökte och kollade i taxfreen vad vi skulle ha. Och sen vidare till baren och drack lite och lyssnade på dansband:P haha var ingen annan musik. Sen efter båten hade gått ifrån Mariehamn gick vi och åt. Jag åt köttbullar och Marcus åt pasta med skinksås. Sen gick vi och handlade i texfreen. Köpte två limpor cigg, snus till Micke och en sak åt Liam. Sen gick vi till spelautomaterna. Såklart så vinner Marcus och jag förlorar:P sen till baren och där satt vi till vi kom till Kappelskär:D Var så underbart att komma iväg en dag med älsklingen bara vi :) Sen så komma mamma och hämtade oss vid buss stationen och sen hem och börja dricka igen. Kändes motigt men gick väl bra när man väl började men var ju hur trött som helst. Så vid kvart i tolv gick vi in på Hangan och var där till halv två. Då var man sliten. Sen hem och åt sen sova. Gud vad skönt det var. Så vaknade kl 15:20 idag men har inga skuldkänslor alls:P Så idag blir det en lugn dag med älsklingen. Älskar dej Marcus så mycket. Är så glad att jag har dig <3<3<3

Idol

Hur kan Robin åka ut och Alice vara kvar? Hur sjukt som helst. Alls var juryns fel som valde dom där låtarna. Bra jobbat !!!
Heja Kevin iaf, Alice har inte en chans.

HELG !! :)

Äntligen helg. Fast det känns inte som det, men skönt är det ändå. Sitter och kollar på Våra Bästa År nu, egentligen är det inte bra men jag lär se på det iaf.

Idag blir det mys med älsklingen. När han kommer till mig när nu det blir ska vi först ner på stan och titta lite. Sen mot kvällen gå ut och äta sen se på Idol. Mys :)

Ska forsätta se på mitt program nu:P hörs:)

Vinst :)

Skönt med vinst idag. Blev i sudden men spelar ingen roll, vi fick ju två poäng iaf :D Härligt!! Trodde Jämtin skulle vara rolig idag men han märktes inte så mycket som han brukar, han måste vara på en väldigt bra humör idag. På ståplats borta var det inte en ända Lindköpings spelare som stod, såg lite små kul ut, men tåkigt ändå brukar ju alltid vara några som står där borta iaf. Matchen var lite små seg men kom igång mot slutet:)

Efter hockeyn åkte jag till jobbet. Stannade frya gånger tror jag så blev lite segt till slut, men åkte där ifrån elva tror jag så jag kan inte klaga precis. Sen till Limpan och tog en cigg och små pratade lite sen hem och nu sitter jag här.

Imorn ska jag upp tidigt eftersom jag ska på kryssningen på lördag så man är någelunda pigg. Så blir att ta en lång varm dusch, göra nånting på dagen så att jag inte somnar äta lunch kanske. Sen så kommer Marcus till mig vid två, tre nångång. Sen på kvällen så ska vi ut och äta, sen hem och se Idol sen sova så fort man kan.

Dackell som gjorde så att vi fick två poäng :)

Hockey :)

16:55... Åt nyss min favorit mat. Pepparlax och potatis :) MUMS!! Är så j*vla gott :D Eller vad säger du Ida ;) ??

____________

Hockey ikväll :) Brynäs - Lindköping. Jämtin är men, längar!!! :) Blir en bra match tror jag. Förra matchen mot Lindköping här hemma var ju kanon . Tippar 3-2 :)

Idah klockan elva åkte jag och fixade tre naglar som hade kraschat sen hem och skulle vila  men somnade. Men lär säga att det var jätte skönt, annars hade jag vart död ikväll och det är det inte värt.

Har inte mycket mer att skriva. Skriver mer senare .
puss

Onsdag

Idag har jag vart och fikat med Bella och Mickis :) Var väldigt trevligt, var jätte länge sen man såg Bella. Var och fikade på Flanör. Var jätte kul och sen dom :D får bli oftare. Sedan åkte jag hem och åt lite sen och hälsade på Emme som man inte heller har sätt på länge (om man inte räknar med krogen då) :) Så har vart en väldigt trevligt dag.

Ska snart byta om och åka och jobba :( Sista dagen på schemat nu som jag har gått på. Så imorn jobbar jag bara Mora 20:45-23:00 nånting. Är så skönt och gå hem efter den :D

Hockey imorn:D Mot Lindköping hemma. Ska bli kul att se Jämtin. Han kommer säkert att bråka med Widing, Dixon eller Wanvig eller hur han stavas:P

Marcus skulle inte gå på hockeyn imorn med fick ett sms nyss och sa att han skulle gå :D Blev såååå Glad :D

Nu är det dax :( puss

Tisdag

Sov hela natten i natt med :) Skönt som fan !!:) eller natten och natten somnade halv fem:P Gick upp med Marcus klockan 08:10 och sa hejdå och sen så blev det lite problem och sova. Då kom hostan igen, suck. Men somna om till slut till 11 sen blev det problem igen. Skit jobbigt.. Men bara jag blir bättre tills på Lördag :) Blir bara jag och älsklingen som åker:D Skönt det med. Men få vara med honom lite och så :) Underbart.. Efteråt när vi kommer hem ska jag och Marcus hem till Denise och forsätta festa där tror jag att det blir:D Men det kan ju ändras fort:) Men hoppas på de iaf :)

Idag har det bara varit en lugn dag med Marcus. Han kom hem till mig klockan två sen så åkte vi hem till honom och åt, sen åkte han  till gymmet så då passade jag på att kolla på One Tree Hill sen så spelade vi YatzY :D Måste erkänna att jag inte var så bra idag :P


Imorn ska jag fika med Mickis, var ett bra tag sen jag såg henne :( Men imorn :D:D:D
Näe nu är det dags att arbeta lite :P Hörs sen
XOXO


Måndag

Måndag igen då. Vaknade fört vid tio för Marcus skulle till skolan. Så tänkte jag att jag kan iaf vara uppe, så låg och kollade på tv men så somnade jag. Är helt slut efter gårdagens morgon. Känner mig lite piggare idag men inte helt 100.

Idag så är det hockey igen :D Skellefteå - Brynäs. Får se hur det går eftersom Markström är sjuk :/ inte bra det. Men vem vet, Lindbäck kanske är kanon idag eftersom har har vart borta ett bra tag.
Skönt att Jämtin är tillbaka i elitserien. Han är ju hur rolig som heslt att titta på han är ju bra med men när han ska bråka. Som igår mot Frölunda när han bråkade. Hur bra som helst. Den andra Frölunda spelaren slängde handskar och skulle klart bråka och där står bara Jämtin med ett leende. Hur bra som helst.

Marcus åkte för ett tag sen :( saknar honom redan fast han kommer tillbaka vid halv sju :P Älskar dej <3<3<3

RSS 2.0