Vi kan, Vi vill, Vi är i SLUTSPEL !! :D

Faan vad underbart:D Lär ju säga att vi fått en  ny talang: Silverberg han kommer gå långt :D

Har inte gjort nå speciellt idag. Jobbat dag 06:45 - 18:00 så man är trött nu..
God natt everyone :)

L I F E

Kan inte allt vara perfek? Jag har en lägenhet nu som jag alltid velat haft. Men det kommer stunder när allt känns förjävligt. Vill bara lägga mig ner och grina och bara försvinna eller att "det" försvinner. Önskar bara allt blev bra snart, även saker som gjorts eller sagt kommer alltid att finnas kvar.. Kan inte allt bara vara bra snart, jag gör vad som helst.


25/2 -09 Onsdag

Wiie:D Den 25:e = LÖN! Underbart. Fick en bra lön den här månaden så det är extra roligt den här månaden för mig:).. Idag ska jag till Ikea + Köpis med Mamma och Syster. Jag ska iaf titta på lite saker till mitt nya hem och smink har inte handlat det på evigheter. Sen kanske det kommer med lite kläder med;)..

Brynäs förlorade igår så vi är inte säker på en slutspels plats ännu. Återstår bara två matcher kvar nu. Den första är hemma imorn mot Timrå och den andra är hemma mot Färjestad. Så här ser tabellen ut idag:

Färjestad: 93
HV71: 87
Lindköping: 86
Frölunda: 85
Luleå: 84
Skellefteå: 77
Timrå: 76
Brynäs: 76
Djurgården: 71
Modo: 71
Rögle: 67
Södertälje: 51

Så om Brynäs vinner imorn och inte Djurgården och Modo så är det slutspel:D Men om dom andra två vinner och inte vi så måste vi vinna matchen på lördag :/

Nu ska jag gå och sminka mig:)

Gavlegårdarna

Känndes som jag har varit där hela dagen. Skulle träffa min förvaltare klockan elva gick jätte bra. Sen så skulle jag välja tapeter  i köket, vardagsrummet, hallen, matsalen och sovrummet +golv. Det tog inte en kort stund. Kom kanske där ifrån vid halv ett, puuf.. Sen åkte jag och bytte bil med älsklingen för har har dragkrok på sin bil som inte jag har. Har nämlingen hämtat min soffa :D åå den är såå fin, vill bara flytta in nu och fixa iordning allt :D Ska även få ny kyl+frys och spis, bra va?=)

Idag blir det inte så mycket mera. Ska vänta på att Marcus kommer så vi ska hem till honom så att får äta och gymma osv, sen ska vi hem till mig och se på hockey. HV71 - Brynäs, tror att dom förlorar idag men vi ska iaf till slutspel. Sen så ska jag bara jobba Mora så slutar vid elva så skönt! Sista gången jag gör det nu.

Har ju varit uppe sen tio imorse så nu blir det soffan till Marcus kommer!!!!=)

GRIZZLY

Pappas hund, visst är det söt:D


23/2-09 Måndag

Hej.

Söndagen blev lugn. Åkte och tittade på en soffa som jag har köpt redan:) Den är hur fin som helst, kommer bli supernöjd! Sen så åkte vi vidare till Owe´s och tittade lite. Therese hittar ju alltid åt där. Efter det åkte jag och Marcus till honom och åt och spelade lite kort, gick upp och titta lite på tv såklart var det Marcus favoritprogram "Jakt och Fiske" usch tänkte jag och så somna jag :P Var lika bra det för hatar sånna program. Sen åkte vi hem till mig och såg på trollkarens hemligheter, blir lika arg varje gång jag ser det för det är ju så simpelt.

Dom ringde från Gavlegårdarna idag :D Ska få nyrustat. Nya golv, tapeter, skåp och luckor. Så det kommer bli som en ny lägenhet, underbart :) !!  Just nu sitter jag och försöker klura ut vad jag ska göra idag. Åka ner på stan och göra av med pengar som vanligt, nejdå blir lugnt. Åka och ta en cigg med pappa kanske.


Helgen

Idag gjorde jag mina naglar. Blev hur bra som helst, är super nöjd. Sov över imorse, vaknade halv tolv och tolv skulle jag göra mina naglar, panik!! Så efter naglarna åkte jag hem och fick min morgonstund då, med tv och dator. Sen kom älsklingen till mig 14:40 så vi tog det bara lugnt. Raknade honom (skägget eller vad man ska säga haha!) sen hem till honom för att äta. Det blev kyckling och ris och en god sås, gott var det. Sedan spelade vi lite kort och myste bara. Ville verkligen inte åka där ifrån men sen så skulle man ju til jobbet, suck suck + att det gick av nu med. Inte alls roligt.

Imorn är det hockey igen mot Djurgården. Hoppas att dom vinner imorn med. Brynäs har 73 poäng och Djurgården har 70 så det skulle vara skönt och gå ifrån lite. Tippar på 4-3 imorn. Sen tog jag ledigt imorn med. Kan ju inte ta ledigt sen.

Vet ni vad jag är sugen på nu? Glass, chockladsås och strössel!! Vill ha nu :) Men ska äta Max sen iaf det ska bli gott :D

Trevligt helg!!
Pusspuss


Torsdag

Idag har jag vart och fikat med Anna W, var jätte roligt att träffa henne. Var hur länge sen som helst, så nu bestämde vi oss för att träffas mer och så ska det bli. Punkt slut! =) Vi åt sallad på Cafe Flanör. Dom har hur goda sallader som helst. Jag tog en lax sallad och Anna en kyckling sallad, mums! Efter jag hade fikat klart med henne åkte jag till Lindholms Möbler för att kolla på en soffa. Hittade en där och så jag jag hittat en på Möbelhuset, får se vilken det blir. Sen till Ica Maxi för att träffa Mamma och Mormor. Var bara där ett litet tag. Kände för att åka ut till Valbo och handla en ny foundation. Eftersom det är så viktigt att det ska bli rätt så fick jag med lite prover hem från Kicks, snällt. Sen kom Marcus och hämtade min inne i stan så åkte vi hem till honom så han fick äta och duscha efter jobbet. Sen hem till mig och åt sen upp till hockeyn där BRYNÄS VANN !! :D Vunnit tre raka nu, underbart. Vi ska ju till slutspel =) . Vann med 3-0. Sen jobbade jag Mora så det var skönt!=)

Nu ska jag små titta lite på 2 / ½ män. Den serien är ju underbart rolig!!
Pusspuss

Onsdag

Hade en slapp dag idag igen:P Låg bara och slappa i sängen tills Våra Bästa År var slut :) skönt!! Idag ska jag till Skutskär till älsklingen min. Imorgon blir det lunch med Anna W :D Var så himla länge sen jag träffade den flickan, ska bli roligt och få träffa hemma och prata lite :D

Ska bli så roligt att flytta :D Men har så mycket problem så att allt ska bli perfekt och allt ska matcha osv. På tisdag ska jag beställa soffa iaf. Så ska jag köpa tv bänk, byrå och sånna saker:D Det är då jag ska skriva på lägenheten med.

Nu får det riktigt bra för vårat Brynäs. Har ju vinnit två raka num så nu är vi på G! Deras slogan "Vi vill, Vi kan, Vi ska till slutspel" börjar faktiskt stämma nu :D Så imorn spelar dom hemma mot Södertälje så då får vi hoppas att dom vinner för vi ska till Slutspel. Fast förra året när det var kval var det nästan roligare att se än slutspel. Få möta Leksans t.ex :) Men hellre slutspel för då är dom även i elitserien nästa år:D .

Idag så börjar Grey´s Anatomy:D Äntiligen!!
Nu är det dax för mig att börja sminka mig och göra mig klar! pusspuss

Min Födelsedag :)

Har varit jätte bra:) Av Mamma och Chrillan fick jag en dammsugare, vinställ, shampoo och balsam från Kaneboo, en underbar ansiktskräm från Kaneboo, en bok, en limpa cigg osv :D Av min älskling fick jag shampoo och balsam från Loreal som är hur bra som helst, två parfymer. En från Hugo Boss och en från Armani, shotglas som lyser och en par mjukisbrallor. Super bra saker :D. Så vi firade mig lite lätt idag eftersom jag hade min fest i lördags. Så Marcus, Mamma, Chrillan, Syrran, Micke, Julia, Isabelle, Pappa och Liam kom hit så åt vi smörgåstårta och tårta, mums!!!

Tack för den här dagen!!:)

Veckan: Imorn blir det lugnt. Älsklingen slutar klockan tio så får se vad vi hittar på då:) Sen hem till honom tills jag börjar jobba 20:45 - 00.00. Sen onsdag så har jag inget planerat på dagen men jobba 22:45 - 03:30.  Och på torsdag är det hockey. Brynäs - Södertälje och efter det jobba 20:45 - 00.00. Och helgen så blir det jobb.

Älskaaar dig så otroligt mycket Marcus <3 Du är mitt allt! .

Pusskram Emelie

GRATTIS

Till mg som fyller 20år idag:D Hurra, hurra :D

Alla hjärtans dag + 20års fest :D

Fredagen började med att älsklingen kom till mig vid tre tiden. Så fick jag rosor av honom så söt så<3 Sen så gjorde vi oss klar för att sedan äta på churt street salon, hur gott som helst. Där även älsklingen bjöd mig så underbar. Sen hem till mig för att mysa lite fick även massage:) En helt perfekt Alla hjärtans dag.

Sen igår, lördagen så hade jag 20års fest med släkten. Fick pengar och present kort på Ikea, passar perfekt nu när jag ska flytta och så. En jätte bra fest var det iaf, glatt humör och trevligt folk:D Så den här dagen var lite små seg. Vaknade vid 11 segade en bra stund i sängen gick ner en sväng, spelade lite kort. Sen gjorde vi oss klar för vi skulle till Skutskär och äta fick fiskgratäng, mums! Sen åkte vi hem till mig igen och kollade på Melodifestivalen missade ju den igår. Bra att Måns gick vidare:D

GRATTIS Mari till förlovningen, glad för din skull!! :)

SEG !!

Fyfan vilken seg dag det här är / blir. Vi blev klar klockan fem imorse. Så sent har det inte blivit på länge. Idag ska jag och älsklingen fira alla hjärtans dag. Vi ska ut och äta på churrt street salon ikväll, myspys:) Ska ju ha 20års fest imorn så vi firar den idag istället. Om ni undrar varför inte ni blivit bjudna så är det bara för släkten, ska ha för kompisarna senare :)

Skönt att våren kommer snart, köpa nya vårkläder och skor. Lika kul varje år. Men jag hatar plasket men det tar jag för då vet man att sommaren är på väg:)

Orkaaar inte göra mig klar, skönt att man duschade håret igår så slipper man idag. Nu ska jag se klar på Justice. Hörs senare. Pusspuss

Lägenhet, Fast jobb och en Pojkvänn

Allt för mig verkar gå bra nu för en gångs skull :D Först har jag fått en lägenhet på Överbergsgatan 4 :D ÄNTILIGEN + att jag ska få den nyrustad, sen fått ett fast jobb och har en underbar pojvänn. Kan det blir bättre? Nej!!:D Och så vann ju Brynäs idag :D SÅ SKÖNT, en tre poängare..

Sitter på jobbet nu, har suttit i mer än en timme nu så u börjar man bli less. Vi är inte ens klar med Mora. Fyfan. Den här natten var inte flyt men annars så :D

Vi kan, Vi Vill, Vi ska !!

Säger dom, Brynäs. Men besvisa det då!! Det är ju det ni inte gör. Hemma match idag mot Lindköping som kommer att bli väldigt svårt. Men får ju alltid hoppas.

11/2-09

Hej mina vänner.

Gårdagen började med att jag åkte ner och lekte med min pappas hund som är sååå otroligt söt!! Sen åkte jag hem, käkade mat och väntade på att älsklingen skulle komma till mig. Klockan sju åkte jag iväg och fixade mina ögonbryn, var välbehövande och sen snabbt hem igen för att kolla på hockeyn som redan hade börjat. Men vi förlorade ju med 4-1 så det var ju inte så bra. Nu ligger vi under sträcket:/ Kom igen nu, ni kan bättre än det här!!! Sen åkte jag och jobbade, fast bara Mora så det var ju skönt. Efter det träffade jag Denise, var väldigt länge sen :( Hon var på Söder så fick träffa Tommy också, som bara bara hört talas om ett tag :P hahaha. Sen hem och sov så skönt.

Har nyss duschat och så kom pappa förbi med hunden :D Sötaste hunden !! Ska väl äta runt fem sen åka till Mmmmmarcus vid halv sju:D:D:D Sen jobba 22:45, blää :P hahah nejdå jobbar bara idag och imorn sen ledig helgen ska bli skönt. Hoppas ni får en bra dag. Pusspuss


Lager 157 och Kupolen

Idag så har jag och älsklingen varit på Lager 157 och Kupolen :) Hittade ingenting på Lager 157. Men alltid lika roligt och gå där :) Men Marcus hittade ett par jeans och tröjor. Sen bestämde vi oss för att åka till Kupolen när vi ändå var i närheten, där hittade jag lite underkläder och skor. Ena paret är pumps med rosett jätte fina och dom andra är vårskor med hög klack. Sen så åt vi Carbonara mums!! Var skönt och komma iväg en dag och göra nåt, Marcus borde ha studiedag mera gånger !=) Så nu har vi hyrt en film Road Kill, totyr som jag älskar vad störd jag är men gillar sånna filmer:P haha..

Imorn ska jag åka ner till pappas hund. Den är ju så SÖT !!! Grizzly heter den, vet inte om det stavas med Z men den för göra det nu :) Sen ska jag nopra ögonbrynen imorn och sen är det hockey. Frölunda - Brynäs!! Får se hur det går. Nu kallar filmen. Pusspuss

Helgen

Idag fredag blir det bara lugnt. Älsklingen kommer snart hit så ska vi äta runt fem sen ska jag jobba 20:45 :( tråkigt men man måste ju det med. Men nåt roligt ska man väl hinna med innan jobbet, får se om Marcus är pigg efter en lång jobb dag?

Imorn ska vi fira min kusin Rasmus som fyller år. Efter det blir det ingenting. Jobbar ju imorn med så bäst att inte ha något planerat.

Trevligt helg!! Hoppas ni får en roligare helg än mig :D
Pusspuss

Sååå Tråkigt

Har jag nu, usch. Tur att jag ska snart iväg till älsklingen min. Han blir man glad att träffa :D. Idag så jag kollat på en lägenhet iaf, den var ingenting för mig. Så som alla vet så är jag kräsen så kan nog ta ett tag det här:P haha..

Jobbar natt inatt, men ledig imorn iaf skönt!!! Men jobbar helgen, men det gör inget. Spar pengar då iaf och tjänar dom. yey! Nu börjar Las Vegas. Pusspuss

Tisdag

Brukar skjusta Marcus ibland till skolan och idag så gjorde jag det. Brukar alltid kunna somna om när jag kommer hem men inte idag? Varför? Är ju trött men kan inte sova. Så nu sitter jag och kollar på tv, finns inget bra vid den här tiden och bara sitter här. Vad ska man hitta på nu tro. Nå förslag?

Haha Ida, vette fan vad jag gör för fel :P

Senare idag ska jag hem till Marcus. Han ska gymma så får sova lite då om jag kan...

pusspuss


VILL HA EN

LÄGENHET NU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Men man måste ju ha 2000 poäng.. Irriterad

RSS 2.0